Cégünk vállalja kiváló minőségben vas és réz anyagok krómozását, galvanikus eljárással, melyet hagyományos krómozásnak is nevezünk. Veterán autók, motorok, alkatrészeit, illetve új gyártású anyagok krómozását is vállaljuk, kis és nagy mennyiségben egyaránt! Nálunk a rétegrend a következő először matt nikkel réteget viszünk fel a már előkészített darabra, majd fényes nikkel következik, majd a végső króm réteg.

Az előkészítést is vállaljuk profi csiszolóink segítségével esztétikus, homogén felületet tudunk kialakítani, legyen a felület akár korrodált, kráteres, mi igyekszünk a lehető legjobb alap felületet kialakítani rajta, hogy a végső króm réteg a lehető legfényesebb legyen ügyfeleink örömére.

Mint minden más eljárásnál itt is van méretkorlát igaz a kádunk a szokásosnál nagyobb, mérete 180cmx60cmx 80cm. Várjuk régi és új ügyfeleink megkeresését!

KRÓMOZÁS ELŐNYEI

  • Lúgos, savas, sós környezetben is ellenálló felület
  • Korrózióállósága kimagasló
  • Kopásállóság
  • Pára lecsapódásnak, hőingadozásnak ellenáll
  • Hőállóság
  • Kemény felületet képez

VÁLLALATUNKNÁL DÍSZÍTŐ, FÉNYES KRÓMOZÁST HASZNÁLUNK.

Az általunk alkalmazott króm 3 technológia környezetbarát, rákkeltő anyagokat nem tartalmaz. Egyenletesebb fedést biztosít, valamint megfelel az Uniós RoHS direktíváknak is.

KRÓMOZÁSI ELJÁRÁSOK

Krómozási eljárás technológiailag függesztett kivitelben történik. Ekkor az alkatrészeket szerszámokra csíptetjük, vagy felkötözzük. A szerszámok felelősek a stabil függesztésért és a jó kontaktus kialakításáért. A szép végeredményért, szerszámainkat rendszeresen karbantartjuk.

KRÓMOZHATÓ ALAPANYAGOK TECHNOLÓGIÁNK LEHETŐVÉ TESZI:

  • vas
  • sárgaréz
  • acél alapanyagok galvanizálását.

Kádjaink mérete 1600mm hosszú, 700 mm magas, illetve 600 mm szélességű. Galvanizáló szerszámainkat úgy alakítottuk ki, hogy könnyű legyen a kezelése és, hogy leghatékonyabban ki tudjuk használni a rendelkezésre álló helyet, ezzel is költséghatékony megoldást nyújtunk Önnek.

KRÓMOZÁS TÍPUSAI

Krómozás típusait tekintve megkülönböztetünk díszítő, illetve műszaki krómozást.

A díszítő krómozással, a nikkel, vagy duplex nikkel bevonatrendszerre egy vékony, felső króm réteget választunk le. A króm szerepe itt kettős, mivel a korrózióállóság növelése mellett, megszünteti a nikkelbevonat elmattulását is. Így az eredmény egy esztétikus, a kültéri hőingadozásnak és páralecsapódásnak is ellenálló, fényes bevonat lesz. A díszítő krómozást leggyakrabban a fürdőszobai eszközök, illetve autók, és motorok alkatrészeinek krómozása esetén választják.

AJÁNLATKÉRÉS

Tisztelt Érdeklődő!

A lehető legpontosabb árajánlat elkészítéséhez, kérem írja le a kezelendő tárgy méreteit (hossza, szélessége, mélysége)és ha megoldható csatoljon pár képet is. Ezzel nagyban segíti munkánkat abban hogy a lehető legpontosabb, legjobb árat tudjuk kalkulálni önnek.

A darabokat postán is el tudja juttatni részünkre, ilyen esetben ha elkészültünk a munkával postai úton is juttatjuk vissza az ön által megadott címre!