Függesztett technológia

Kádméretek: 1db 220x100x60 2db 160x100x35

  • Elérhető kétféle színben Ezüst illetve sárga változatok közül lehet választani.
  • A horganyzás célja, hogy a munkadarabot cinkkel vonjuk be, ezzel védve azt a korróziótól.
  • A folyamat előtt a munkadarabot kémiai úton megtisztítjuk, annak felületét zsírtalanítjuk, és rozsdától mentessé tesszük.

 

Cégünk galvanikus horganyzást végez! Ebben az eljárásban galvanikus úton, egyenáram segítségével a savas közegben feloldódott cink a munkadarab felületére tapad. Ennek az eljárásnak az az előnye, hogy egyszerű, ezáltal költséghatékony, hátránya, hogy a munkadarabon levő réteg vékony, emiatt kevésbé ellenálló a mechanikai hatásoknak, kültérre csak utólagos festést követően ajánlott.

AJÁNLATKÉRÉS

Tisztelt Érdeklődő!

A lehető legpontosabb árajánlat elkészítéséhez, kérem írja le a kezelendő tárgy méreteit (hossza, szélessége, mélysége)és ha megoldható csatoljon pár képet is. Ezzel nagyban segíti munkánkat abban hogy a lehető legpontosabb, legjobb árat tudjuk kalkulálni önnek.

A darabokat postán is el tudja juttatni részünkre, ilyen esetben ha elkészültünk a munkával postai úton is juttatjuk vissza az ön által megadott címre!

Kedves érdeklődő.

Cégünk június 22-Július 5. között szabadság miatt Zárva tart.

Telefonos ügyfélszolgálatunk ez idő alatt nem üzemel bármi kérdés merül fel azt a kromsg@gmail.com e-mail címen tudjuk megválaszolni.

Köszönjük türelmüket és bizalmukat.