FLOKKOLÁS, MŰBÁRSONYOZÁS

A flokkolásos eljárással szinte bármilyen felületet bevonhatunk egy bársonyhoz hasonlatos fedőréteggel. A flokkolt felület első ránézésre úgy tűnhet, mintha egy valódi bársony réteggel lenne bevonva. Napjainkban, bármilyen tárgyról is legyen szó, az egyedi kinézet sok esetben alapkövetelmény. A flokkolás segítségével különleges felületeket alakíthatunk ki, hiszen a szín- és az anyagválaszték hatalmas! Cégünk a legmodernebb technológiákat alkalmazza a flokkolt felületetek kialakításához, így a minőségre garanciát vállalunk!

MILYEN ANYAGOKAT LEHET FLOKKOLNI?

Flokkbársonnyal szinte bármilyen anyag bevonható. A flokkbársony hordozó felülete lehet fémből, fából, műanyagból, üvegszálból, üvegből vagy kerámiából. Flokkolhatóak akár a gipsz, a textil és a bőr is.

MILYEN SZÍNÁRNYALATOK ÉRHETŐEK EL A FLOKKOLÁS SEGÍTSÉGÉVEL?

A színárnyalatok választéka a flokkolás során szinte korlátlan. Kivitelezhető egy színben, de lehetséges többszínű mintázat felhordása is. Flokkolásos technikával akár grafika vagy felirat is kialakítható a flokkolandó felületen. A flokkolt felület vastagsága változó, a megrendelő igényeinek függvényében 0,1 – 3 mm között.

A FLOKKOLÁS ELŐNYEI

Ellentétben a textil bevonatokkal, a flokkolás olcsóbb eljárás. A flokkolt felületek takarítása egyszerűbb, ha mégis túlzott módon elszennyeződik, a flokkbársony réteg eltávolítható és új réteg vihető fel. A mechanikus sérülésekkel szemben a flokkolt felületek ellenállóbbak mint a textil bevonatok. A flokkolás további előnyei közé tartozik, hogy a csökkenti a mechanikus zajokat, homogénné, tükröződés mentessé teszi a felületeket és eltünteti a hordozó réteg esetleges felületi hibáit. Ezen felül kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal bír. A flokkolt felületek egyedi kinézetet biztosítanak a bevont tárgyaknak, alkatrészeknek, hiszen a szín- és anyagválaszték hatalmas. Az igényesen kialakított flokkolt felületek nem csak különleges vizuális élményt nyújtanak, hanem a tapintásuk is bársonyos és kellemes.

HOGYAN RENDELHETŐ MEG FLOKKOLÁS ÉS MELYEK AZ ÁRAK?

A flokkolás minden esetben egyedi megoldás, ezért a pontos árajánlat tételhez szükség van előzetes egyeztetésre, hogy milyen méretű és anyagú tárgyról van szó, valamint melyek a megrendelő igényei, elképzelései. Árajánlat honlapunkon keresztül kérhető.

AJÁNLATKÉRÉS

Tisztelt Érdeklődő!

A lehető legpontosabb árajánlat elkészítéséhez, kérem írja le a kezelendő tárgy méreteit (hossza, szélessége, mélysége)és ha megoldható csatoljon pár képet is. Ezzel nagyban segíti munkánkat abban hogy a lehető legpontosabb, legjobb árat tudjuk kalkulálni önnek.

A darabokat postán is el tudja juttatni részünkre, ilyen esetben ha elkészültünk a munkával postai úton is juttatjuk vissza az ön által megadott címre!

Kedves érdeklődő.

Cégünk június 22-Július 5. között szabadság miatt Zárva tart.

Telefonos ügyfélszolgálatunk ez idő alatt nem üzemel bármi kérdés merül fel azt a kromsg@gmail.com e-mail címen tudjuk megválaszolni.

Köszönjük türelmüket és bizalmukat.