Ha bemattult az autója lámpája nem világít rendesen az esetek 90%-ban a foncsor a hibás!

Vállaljuk projektor fényvetők, xenon fényvetők, halogén foncsorok, reflektorok, ujrafoncsorozását felujítását! A tükröződő felületek esetében alapkövetelmény, hogy az a fényt minél nagyobb százalékban visszaverje anélkül, hogy a hullámhosszát megváltoztatná, vagy a fénysugarakat szétszórná. Természetesen, a foncsorozás kivitelezése nem csak sík felületek esetében lehetséges, hanem görbítettek esetében is. Az optikában ennek nagyon fontos szerepe van, így az alkalmazási területeik is nagyon széleskörűek.

KRÓMOZÁS TÍPUSAI

Általában a foncsorozás esetében mindenki a hagyományosnak mondható fémgőzöléses eljárásra gondol. Ebben az esetben, a fémgőzölésre használt anyagot olvadáspontig hevítik, amelyet azután erős szívóhatás (vákuum) révén juttatnak a hordozó felületre

A foncsorozandó felületet a folyamat megkezdése előtt teljes egészében megtisztítjuk a szennyeződésektől és a visszamaradt korábbi foncsorrétegtől. Ez lényeges momentum, hiszen ettől függ a további rétegek tapadó képessége. A felület megtisztítását és zsírtalanítását a primér rétegek felhordása követi. Ez egyrészt eltömíti a hordozó réteg felületi egyenetlenségeit és pórusait, ezáltal egy homogén felületet kapunk. A primér rétegnek további fontos szerepe van, hiszen ez ugyanakkor egy katalizátor is, amely elindítja a vegyi folyamatokat a tényleges foncsor rétegben, amelyet a következő munkafázisban hordunk fel.

AJÁNLATKÉRÉS

Tisztelt Érdeklődő!

A lehető legpontosabb árajánlat elkészítéséhez, kérem írja le a kezelendő tárgy méreteit (hossza, szélessége, mélysége)és ha megoldható csatoljon pár képet is. Ezzel nagyban segíti munkánkat abban hogy a lehető legpontosabb, legjobb árat tudjuk kalkulálni önnek.

A darabokat postán is el tudja juttatni részünkre, ilyen esetben ha elkészültünk a munkával postai úton is juttatjuk vissza az ön által megadott címre!