Cégünk a legkülönfélébb exkluzív felületkezelési eljárásokkal foglalkozik!

A króm és a vele járó csillogás mindig is a gazdagság, és szépség kifejezésére szolgált. A fényesség és csillogás az élet minden területén egy vonzó látványosság, ami a fémgőzöléses technológia segítségével mindenki számára lehetőséget nyújt, hogy megvalósítsa álmait. Cégünk vállalja, hogy személyes tárgyait a saját elképzelése alapján krómozza, aranyozza.

LEGYEN AZ BÁRMILYEN ANYAGBÓL PÉLDÁUL:

  • Műanyag Fémgőzölése,
  • Bármilyen Fém Fémgőzölése
  • Üveg Fémgőzölése
  • Fa Fémgőzölése
  • Kerámia Fémgőzölése
  • Üvegszál Fémgőzölése.

Ha mindez valakinek kevés lenne és egyedi, színes krómot szeretne, az sem probléma! A speciális technológia segítségével sokféle szín közül választhat: kék, piros, zöld, sárga, arany, ezüst, bronz, réz, rózsaszín, narancs, így ugyanazt a tükrös felületet kapjuk csak színesben melynek fényvisszaadása 99%!! Alkalmazási területe igen széles körű, legyen az autóipar, reklám, dekoráció, lakáskultúra.

A króm felületeket egy speciális lakkal zárjuk le, melynek köszönhetően az elkészült tárgy ellenáll az UV-sugárzásnak, a tárgy nem rozsdásodik, felülete polírozható, kültéri és beltéri célokra egyaránt alkalmas, és magas fényű lesz.

Ugyanakkor fontos, hogy tudja, ez is csak egy festék, így ne várjunk tőle többet, mint egy komolyabb autófestéktől. A technológiából adódóan ez csak díszítő krómozás.

AJÁNLATKÉRÉS

Tisztelt Érdeklődő!

A lehető legpontosabb árajánlat elkészítéséhez, kérem írja le a kezelendő tárgy méreteit (hossza, szélessége, mélysége)és ha megoldható csatoljon pár képet is. Ezzel nagyban segíti munkánkat abban hogy a lehető legpontosabb, legjobb árat tudjuk kalkulálni önnek.

A darabokat postán is el tudja juttatni részünkre, ilyen esetben ha elkészültünk a munkával postai úton is juttatjuk vissza az ön által megadott címre!