Kapcsolatfelvétel


Tisztelt Látogatónk!

Köszönjük, hogy megtisztelt bennünket érdeklődésével! Amennyiben bármilyen természetű kérdése, észrevétele, javaslata vagy netán panasza van szolgáltatásainkkal kapcsolatosan, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! Ahhoz, hogy minél pontosabb és részletesebb tájékoztatást nyújthassunk Önnek, nekünk és minél pontosabb információkra van szükségünk. Amennyiben üzenetet kíván küldeni számunkra vagy árajánlatot szeretne kérni, nincs egyéb teendője mint kitölteni az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot.

A kapcsolatfelvételi űrlapon lehetősége van konkrét árajánlatot is kérni, amelyhez fájlokat (pl. fényképeket is csatolhat), hogy pontosabb képet kaphassunk igényeiről. Üzenetében kérjük jelezze a felület kezelendő tárgy anyagát, méretét darabszámát, illetve azt is, hogy milyen technikával szeretné kiviteleztetni a felület kezelést, valamint a kívánt színárnyalatot, esetleg mintázatot. Árainkról bővebb információt itt talál.

...

Ha személyesen szeretne ellátogatni hozzánk és megtekinteni munkánkat az alábbi címen találja meg telephelyünket. Amennyiben személyes találkozót kér, kérjük jelezze ezen szándékát a +36 (20) 342 02 00 telefon számon időpont egyeztetés céljából:

Chromedesign

Sedivy Gábor E.V.

Nefelejcs utca 2.

H-7300 KOMLÓ

Baranya

E-Mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Telefonszám: 0620/34-20-200

Adószám: 65849538-1-22

A könnyebb tájékozódás érdekében térképen is feltüntettük címünket:


Nagyobb térképre váltás

// google anal