Krómozás

Tisztelt Érdeklődő!  

 

Cégünk a legkülönfélébb exkluzív felületkezelési eljárásokkal foglalkozik!

A króm és a vele járó csillogás mindig is a gazdagság, és szépség kifejezésére szolgált. A fényesség és csillogás az élet minden területén egy vonzó látványosság, ami egy merőben új amerikai technológia segítségével mindenki számára lehetőséget nyújt, hogy megvalósítsa álmait. Cégünk vállalja, hogy személyes tárgyait a saját elképzelése alapján krómozza, aranyozza, legyen az bármilyen anyagból például:

Műanyag krómozás, aranyozás,

Bármilyen Fém krómozás, aranyozás,

Üveg krómozás, aranyozás,

Fa krómozás, aranyozás,

Gumi krómozás, aranyozás,

Gipsz krómozás, aranyozás,

Kerámia krómozás, aranyozás,

Üvegszál krómozás, aranyozás,

Műanyag Foncsorozás

Fém Foncsorozás

de más anyagokat is krómozhatunk, aranyozhatunk, ezzel a speciális krómhatású, tükörszerű bevonatot képző festékünkkel ! Ha mindez valakinek kevés lenne és egyedi, színes krómot szeretne, az sem probléma! A speciális technológia segítségével sokféle szín közül választhat: kék, piros, zöld, sárga, arany, ezüst, bronz, réz, rózsaszín, narancs, így ugyanazt a tükrös felületet kapjuk csak színesben melynek fényvisszaadása 99%!! Az eljárás inkább környezetbarát, mint a hagyományos krómozás, mert víz alapú anyagokkal dolgozunk, és nem használunk mérgező fémeket!

Alkalmazási területe igen széles körű, legyen az autóipar, reklám, dekoráció, lakáskultúra.

 De az életünk bármely pontján felhasználható, mindenütt egy figyelmet felkeltő, esztétikus, különleges látványt nyújtó, nem mindennapi felületet biztosít.

Ezen felületek előkészítése összetett folyamat, éppen ezért felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a megrendelt tételek minimum 1 hét átfutási idővel készülnek el.

Amennyiben nagyobb, bonyolultabb tárgyat készíttet, úgy az többlet időt von maga után.

A króm felületeket egy speciális lakkal zárjuk le, melynek köszönhetően az elkészült tárgy ellenáll az UV-sugárzásnak, a tárgy nem rozsdásodik, felülete polírozható, kültéri és beltéri célokra egyaránt alkalmas, és magas fényű lesz.

Ugyanakkor fontos, hogy tudja, ez is csak egy festék, így ne várjunk tőle többet, mint egy komolyabb autófestéktől. A technológiából adódóan ez csak díszítő krómozás,

ezért a nagy mechanikai hatásoknak kitett autó és motor külső alkatrészekre, garanciát nem tudunk vállalni!

Ötleteikkel, kérdéseikkel igyekszünk az igényeket maradéktalanul kielégíteni, és időről-időre újabb termékeket felvenni a palettánkra. Hívjon minket bátran a +36 20/34 20 200 telefonszámon, vagy írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. e-mail címre!

Referencia képeinket ebben a kategóriában az oldal alján is meg tudja megtekinteni 

 

Üdvözlettel:

 Chromedesign Csapata

 

krómozás 

 

 

 

 

{flike id=1}  {fshare id=1}

{plusone id=1} 

// google anal